Over ons

Over ons

Ons
Foto Ineke Oostveen

Verklaringvanerfrecht.nl is er om jou te helpen als je bent aangewezen om een erfenis af te handelen. Alle juridische zaken die dan op je pad komen, kunnen wij voor je oplossen. Om te beginnen een Verklaring van Erfrecht opstellen.

Verklaringvanerfrecht.nl is een website van Notariële Diensten BV. Via de site Vaarwel.nl bieden wij alle informatie die jij nodig hebt na een overlijden. Denk hierbij aan alle juridische en fiscale vragen die op je pad komen.

Notariële Diensten is een professionele organisatie die in de afgelopen jaren duizenden verklaringen van erfrecht heeft opgesteld. Ook doen we al jaren aangiftes erfbelasting voor klanten. Wij hebben een team van deskundigen. Intern werken er kandidaat-notarissen en juridisch geschoolde medewerkers. Voor het afronden van de aktes werken wij met verschillende notarissen in het land.

klantenvertellen

KlantenVertellen

Dat onze klanten enorm tevreden zijn blijkt uit de zeer hoge waardering die zij ons geven. Op de onafhankelijk beoordelingssite Klantenvertellen.nl staan wij een 9.3

Visie

Wij willen het recht toegankelijk maken en houden. Daarom zijn onze prijzen relatief laag. Bovendien helpen wij onze klanten zoveel mogelijk. Dat doen we in begrijpelijke taal en niet in lastige juridische zinnen.

De kern van ons werk is dat wij zelf zoveel mogelijk uitzoeken via geautomatiseerde systemen. Daarom hoef jij zo min mogelijk te doen. Bovendien door het uitwisselen van gegevens kunnen er ook geen fouten gemaakt worden.

Andere aktes

Notariële Diensten maakt ook andere aktes zoals royementen van afgeloste hypotheken.

logo notariële diensten