Tarief vanaf € 298.-

Tarief vanaf € 298.-

Wij werken met vaste tarieven, die ook zoveel mogelijk “all in” zijn. In alle tarieven zitten dus de kosten die te verwachten zijn. Zo is het tarief natuurlijk inclusief BTW, ook de kosten die wij moeten afdragen aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie zijn al verwerkt.

Wij sturen een factuur als de verklaring gereed is om te passeren. Zodra die factuur dan betaald is, rondt de notaris de akte af.

Tarief

Wat kost een verklaring van erfrecht? Een verklaring van erfrecht kost € 298,-. Dat is inclusief twee erfgenamen.

Extra kosten voor een verklaring van erfrecht:

  • Voor het beoordelen van een testament of ander juridisch document rekenen wij € 39,-.
  • Zijn er meer dan twee erfgenamen? Dan komt er per erfgenaam € 29,- bij in verband met de controles die de notaris moet uitvoeren.

Wij maken een verklaring van erfrecht op voor elke situatie. Het maakt dus niet uit of de overledene uw ouder, kind, broer of zus, partner of iemand anders is.

Daarnaast kunnen wij de verklaring van erfrecht ook direct inschrijven bij het Kadaster (€ 78,-).

Oude verklaring van erfrecht inschrijven

Heeft u al een verklaring van erfrecht, maar is deze niet ingeschreven bij het Kadaster? Dan kunnen wij dat ook regelen. Het tarief voor het inschrijven van een oude verklaring van erfrecht bedraagt € 129,-. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.

Verklaring van executele

Niet via deze site, maar via onze andere site kunt u een verklaring van executele opstellen voor slechts € 279,-. Als de executeur moet worden opgenomen in de verklaring van erfrecht betaalt u bij ons niets extra.