Tarieven vanaf € 298

Tarieven vanaf € 298

tarieven

De site werkt met vaste tarieven, die ook “all in” zijn. In alle tarieven zitten dus de kosten die te verwachten zijn. Zo is het tarief natuurlijk inclusief BTW, ook de kosten die wij moeten afdragen aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie zijn al verwerkt.

Wij sturen een factuur als de verklaring gereed is om te passeren. Zodra je dan betaald hebt rond de notaris de akte af.

Tarieven

Een verklaring van erfrecht kost € 298,- Dat is inclusief drie erfgenamen, waarbij jullie de partner en/of de kinderen van de overledene zijn. Dit is ook het tarief als de overledene een testament naliet waarin de erfgenamen zijn benoemd. Voor het beoordelen van een testament of ander juridisch document rekenen wij € 39,-. Zijn er meer erfgenamen? Dan komt er per erfgenaam € 29,- bij in verband met de controles die de notaris moet uitvoeren.

Wij maken ook een verklaring van erfrecht voor de situatie waarbij er geen kinderen zijn. Bijvoorbeeld als uw broer of zuster is overleden, die zelf geen partner en/of kinderen achter heeft gelaten. Voor een dergelijke verklaring van erfrecht voor de familie rekenen wij € 428,-.

Daarnaast kunnen wij de verklaring van erfrecht ook inschrijven bij het Kadaster (€ 78,-).

Niet via deze site, maar via onze andere site kun je een verklaring van executele opstellen voor € 279,-.