Tarieven vanaf € 149

Tarieven vanaf € 149

tarieven

De site werkt met vaste tarieven, die ook “all in” zijn. In alle tarieven zitten dus de kosten die te verwachten zijn. Zo is het tarief natuurlijk inclusief BTW, ook de kosten die wij moeten afdragen aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie zijn al verwerkt.

Wij sturen een factuur als de verklaring gereed is om te passeren. Zodra je dan betaald hebt rondt de notaris de akte af.

Tarieven

Een verklaring van erfrecht kost € 149,- Dat is in het geval dat jouw partner is overleden, er geen kinderen zijn en er geen testament is opgesteld.

De meest voorkomende verklaring van erfrecht kost € 298,- Dat is inclusief drie erfgenamen, waarbij jullie de partner en/of de kinderen van de overledene zijn. Voor het beoordelen van een testament rekenen wij € 39,-

Wij maken ook een verklaring van erfrecht voor de situatie waarbij er geen kinderen zijn. Bijvoorbeeld als uw broer of zuster is overleden die zelf geen partner en/of kinderen achter heeft gelaten. Dat familielid moet bovendien ook geen testament hebben nagelaten. Voor een dergelijke verklaring van erfrecht voor de familie rekenen wij € 329,-

Niet via deze site, maar via onze andere site kun je een verklaring van executele opstellen voor € 249,-